Een nieuwe manier om jouw bestemming online te laten shinen

31 okt. 2019 | Door: Pascal Vleugels

Een nieuwe manier om jouw bestemming online te laten shinen

Soms wil je snel al het moois van jouw bestemming laten zien. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een verzameling foto's (Media Collage) of een bundeling van tegels (Doorway Grid). Maar we hebben iets nieuws voor je: het Showcase pagepart.

Met het showcase pagepart kunnen we een soort slideshow een aantal mooie plaatjes met een beschrijvende tekst laten zien. Eigenlijk is het een beetje een kruising tussen de oude vertrouwde carousel, in combinatie met het Navigation pagepart.

Zo werkt het showcase pagepart

Je kunt meerdere "slides" in het pagepart toevoegen. Elke slide kun je voorzien van een "navigatie-knop", een afbeelding, beschrijvende tekst en een Call-to-action. Alle slides worden dan automatisch achter elkaar gezet, met handige knopjes erbij. De bezoeker ziet dan in 1 oogopslag welke onderwerpen er allemaal te bekijken zijn, en kan eenvoudig door de showcase heen bladeren.

Voorbeeld: 24 uur in Almere

In onderstaand voorbeeld zien je bijvoorbeeld hoe we een dagprogramma opgeknipt hebben in een ochtend, middag en avonddeel. Per dagdeel kunnen we een slide maken en meer over het dagdeel vertellen. Door op een ander dagdeel te klikken, wordt de bijbehorende slide geopend.

Een dagje almere

Voorbeeld van het showcase pagepart

Voorbeeld: Top 10 met sneak preview

In onderstaand voorbeeld hebben we een "top 10" gemaakt. De bezoeker kan heel eenvoudig door de top10 heen bladeren. We hebben het ook mogelijk gemaakt om alvast een "sneak preview" te tonen van de volgende slides. Zo kunnen we de bezoeker alvast lekker maken voor de volgende slide.

Top 10 in almere slideshow

Voorbeeld van het showcase pagepart met de sneak preview

Pascal Vleugels
Bekijk profiel