Verfraai de foto’s op jouw website met Instagram filters

9 dec. 2021 | Door: Pascal Vleugels

Verfraai de foto’s op jouw website met Instagram filters

Heb je dat ook wel eens? Je komt op een website en alle foto’s “voelen” hetzelfde qua sfeer en uitstraling. Grote kans dat er iemand bezig geweest is met filters, om alle foto’s een beetje gelijk te trekken qua kleurgebruik. Dat kun je vanaf nu ook doen op je eigen website met onze nieuwe fotofilters.

Het toepassen van filters kun je (laten) doen door middel van beeldbewerkingssoftware zoals Adobe Photoshop. Op socialmediaplatformen zoals Instagram is het heel normaal dat je de keuze hebt uit een wereld van filters. Zover als Instagram kunnen we (nog) niet gaan, maar zelfs met een aantal kleine subtiele filters, zul je een wereld van verschil zien.

Om jullie te helpen met het creëren van een eigen sfeer en consistente uitstraling qua fotogebruik, hebben we iets nieuws ontwikkeld: de fotofilters.

Deze filters kunnen we speciaal voor jou maken, waarna je ze zelf in het contentmanagementsysteem per foto toe kunt passen.

Welke filters zijn er?

We kunnen filters speciaal op maat maken, die precies bij jouw kleurenpalet en merk passen. Om je een idee te geven, dit zijn een paar mogelijkheden:

Voorbeelden van fotofilters

Neem eens een kijkje op de nieuwe website van Vlieland: www.vlieland.site Daar zijn op subtiele wijze zomer- en winter-filters toegepast op diverse foto’s.

Zo voeg je een fotofilter toe

Zodra de module “fotofilters” is toegevoegd aan jouw website, kun je bij iedere foto op de website zelf kiezen welke filter je toepast.

Screenshot van CMS interface voor het kiezen van een fotofilter

Zodra de filter is toegepast, is deze direct zichtbaar op de website. Je kunt dezelfde foto op verschillende pagina’s voorzien van een eigen filter. Zo is iedere foto uniek!

Wil je meer weten over de fotofilters?

Neem contact met ons op via support@insiders.nl dan vertellen we je er alles over!

Pascal Vleugels
Bekijk profiel