Laat je bezoekers evenementen insturen via de website

20 nov. 2019 | Door: Pascal Vleugels

Laat je bezoekers evenementen insturen via de website

Er zijn genoeg mensen en organisaties die evenementen en activiteiten organiseren. De redactie van de website is hier niet altijd van op de hoogte. Met het evenement-aanmeldformulier kunnen zij de redactie van de website op de hoogte brengen van een activiteit. Op een laagdrempelige manier kan hierdoor de UITagenda verrijkt worden met leuke, relevante en lokale activiteiten.

Met het “evenement-aanmeldformulier” bied je bezoekers van de bezoekerswebsite (of lokale ondernemers) de mogelijkheid om zelf een evenement aan te melden. Het evenement zal direct in het Open Data Platform geplaatst worden. De redactie van de website kan het evenement vervolgens goedkeuren voor plaatsing in de UITagenda.

Dit kun je doen met het evenement-aanmeldformulier:

Nieuw in het aanmeldformulier

Verplichte velden configuratie
Per afnemer is het nu mogelijk om te bepalen welke velden verplicht zijn.

Kopie van aanmelding naar instuurder
Indien een bezoeker het aanmeldformulier invult, kun je als beheerder instellen dat deze persoon automatisch een e-mail krijgt met zijn aanmelding.

E-mailnotificatie naar beheerder
Naast een notificatie via de ODP notificatiemodule, kun je nu ook instellen dat je direct (als beheerder) een e-mailtje krijgt als er een formulier is ingevuld.

Email teksten instellen
Als beheerder kun je nu zelf bepalen welke tekst er in de e-mailnotificatie komt te staan. Hierin kun je (bijvoorbeeld) meer vertellen over de vervolgstappen naar aanleiding van de inzending.

Het nieuwe aanmeldformulier is vanaf heden beschikbaar voor implementatie op de website.

Pascal Vleugels
Bekijk profiel