Icoontjes en kleuren instellen op de interactieve kaart

31 aug. 2020 | Door: Pascal Vleugels

Icoontjes en kleuren instellen op de interactieve kaart

Met de interactieve kaart kunnen je gasten snel en eenvoudig zien wat er in de buurt te doen is. Door middel van filters kan de bezoeker zelf kiezen welk type locaties hij op de kaart wilt bekijken. Door verschillende icoontjes voor de diverse type locaties te gebruiken kun je in 1 oogopslag zien waar de locaties liggen. Als je ook nog kleurtjes per type locatie gebruikt, wordt het nóg overzichtelijker.

Wist je dat je op je interactieve kaart zelf kunt instellen welke icoontjes er in het filtermenu en op de kaart getoond worden? Via het Content Management Systeem (CMS) kun je dit helemaal zelf bepalen.

Interactieve kaart van Eindhoven

Zo stel je zelf je icoontjes en kleuren in

Ga in het CMS naar Modules > ODP Categories

Screenshot van Content Management Systeem

Hier kun je alle categorieën zien, die op de website beschikbaar zijn. Door een categorie te bewerken, kun je vervolgens een paar dingen instellen:

Screenshot van Content Management Systeem

172 iconen om uit te kiezen!

Kies uit het lijstje het icoon wat het beste past bij jouw aangemaakte categorie. De volgende iconen hebben we standaard voor je beschikbaar gemaakt.

Alfabetisch overzicht van Citynavigator iconen

Om de icoontjes perfect bij jouw website te laten passen, hebben we een lijn variant en een gevulde variant.

Voorbeeld van lijn icoon en gevuld icoon

Wil je een nieuw/ander icoontje? Laat het ons weten, dan voegen we hem toe! Het is ook mogelijk om een unieke set iconen binnen jouw huisstijl te ontwikkelen.

Kies je favoriete kleurtje

Je kunt de punaises op de kaart voorzien van een eigen kleurtje. Zo kun je op de kaart de verschillende types locaties van elkaar onderscheiden. De volgende kleurtjes hebben we voor je beschikbaar gemaakt:

Kleurenpalet

Pascal Vleugels
Bekijk profiel