GPS detectie en “In de buurt”

23 mrt. 2016 | Door: Pascal Vleugels

GPS detectie en “In de buurt”

Hoe waardevol is het tonen van relevante locatiegebonden content aan de bezoeker van de website? Wij denken: heel waardevol! Op basis van de exacte locatie van de gebruiker kunnen we interessante hotspots, tips en content tonen.

Door middel van GPS weten we de positie van de gebruiker en kan zijn positie op de kaart getoond worden. Op dat moment kunnen we ondernemers met elkaar gaan verbinden. Dan creëren we unieke arrangementen en routes op maat voor deze bezoeker!

Door middel van een aantal tabbladen, kunnen thema’s en categorieën gekozen worden die op een kaart worden getoond. Deze POI’s zijn ‘in de buurt’ van de locatie waar je je op dat moment bevindt. Sta je niet midden op dat bruisende marktplein, maar gewoon thuis achter je computer, dan zie je op de ondernemerspagina welke interessante hotspots er in de buurt te bekijken zijn.

Maar vergeet ook niet het tonen van digitale bereikbaarheidsinformatie: Waar is de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid, of mijn looproute vanaf het station?

Al deze informatie kan door middel van de ‘in de buurt’-module toegevoegd worden aan de website.

Pascal Vleugels
Bekijk profiel