Creëer on-demand een printbare PDF van al jouw routes

8 aug. 2022 | Door: Ruben Haverkamp

Creëer on-demand een printbare PDF van al jouw routes

Hoe breng je de online en offline klantreis bij elkaar? Of ben je op zoek naar tijdsbesparing op de opmaak van je route flyers en een besparing op de opmaakkosten? Dan hebben we een interessante add-on op de routemodule in het Open Data Platform: de route PDF in eigen huisstijl. Dit biedt jou als organisatie veel kansen, maar geeft de bezoeker ook de mogelijkheid om eenvoudig routes uit te printen en mee te nemen voor onderweg.

De route PDF

Het is mogelijk om iedere route die vanuit het Open Data Platform op je website wordt getoond, als downloadbare PDF aan te bieden aan je bezoekers. Wanneer men de route detailpagina bezoekt, is hier een button beschikbaar om de route PDF te downloaden. Via de button wordt een bezoeker gevraagd een e-mailadres op te geven waar de route PDF naar wordt verstuurd.


Dit bestand kan ook gebruikt worden om een route in bulk (digitaal) te printen en op een fysieke locatie aan te bieden aan een bezoeker. Deze functionaliteit is tot stand gekomen door de samenwerking van Recreatieschap Drenthe, Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Routebureau Utrecht en Merk Fryslân.

Design mogelijkheden

Omdat routes kunnen variëren in hoeveelheid informatie, hebben we een drietal standaard templates ontwikkeld die uiteraard in eigen huisstijl kunnen worden toegepast. Uitvoering als maatwerk is in overleg mogelijk.

Basis:

Naam en afbeelding van de route, praktische informatie, omschrijving, knooppunten en eventuele QR code met link naar de online versie van de route.

Formaat: opmaak op A5. Deze kan dubbelzijdig afgedrukt worden.

Standaard:

Een fraai opgemaakte PDF bestaande uit naam en afbeelding van de route, praktische informatie, omschrijving, knooppunten en hightlights en eventuele QR code met link naar de online versie van de route.

Formaat: opmaak dubbelzijdig A4, staand (meerdere pagina’s mogelijk)

Uitgebreid:

Een complete en inspiratievolle PDF, waarop alle informatie van een route aanwezig is, van praktische informatie tot aan alle highlights die voorzien zijn van een foto en een omschrijving. Daarnaast is er ruimte voor algemene informatie omtrent een fiets en wandelregio.

Formaat: opmaak 3 koloms, dubbelzijdig A4, liggend (meerdere pagina’s mogelijk)

Tarief

Neem contact op met je accountmanager om de opties en een indicatie van kosten te bespreken. We maken het design op basis van jullie huisstijl en wensen. Dit bespreken we graag met je.

Neem contact met ons op

Ruben Haverkamp
Bekijk profiel