3 Dingen waar je blij van wordt in ODP 3.0

31 mei 2018 | Door: Pascal Vleugels

3 Dingen waar je blij van wordt in ODP 3.0

De nieuwste release van het Citynavigator Open Data Platform zit vol met nieuwe features en mogelijkheden. Maar van welke dingen, denken wij dat jij het meest blij wordt?

1: Eenvoudig en snel content vertalen

Waar je voorheen pas kon vertalen na opslaan van de pagina, kun je nu direct content vertalen in het bewerkscherm van je item. Per vertaalbaar onderdeel zijn de taalvlaggetjes aanwezig, waarmee je kunt wisselen tussen de beschikbare talen. Ook het overzicht is uitgebreid met aanvullende filters voor de meertalig ingevoerde content.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om kalenderregels en openingstijden per taal in te stellen.

2: Makkelijk in gebruik en helemaal van deze tijd

De nieuwe interface zorgt voor een nog betere gebruikservaring. De interface is ontworpen om informatie eenvoudig en snel in te kunnen voeren en neemt een gebruiker bij de hand bij het invoeren van een item. Ook de preview van een item is vernieuwd en toont nu alle relevante informatie voor een gebruiker. Zo kun je snel beoordelen of alle benodigde informatie beschikbaar is.

Door de interface helemaal opnieuw op te bouwen, zijn een aantal nieuwe functionaliteiten mogelijk geworden. Wat denk je van:

3: Supersnel en accuraat informatie uitwisselen

De technische code is herschreven naar de huidige webstandaarden en alle gebruikte pakketten zijn voorzien van een update. Ook is de state-of-the-art zoektechnologie “Elastic Search” volledig geïntegreerd in het systeem. Dit zorgt voor supersnelle data-uitwisseling met bijvoorbeeld jullie websites of gekoppelde apps en de mogelijkheid om aanvullende filters of zoekmethodes toe te voegen. Hiermee zorgen we ervoor dat de sortering in de uitagenda perfect werkt.

Dat waren de dingen waar je (zeer waarschijnlijk) blij van wordt! Heb jij de nieuwste update van het Open Data Platform al? Laat ons weten wat je er van vindt!

Pascal Vleugels
Bekijk profiel